Hoe pas ik de kleur van mijn links aan?

Je kunt de kleur van je links aanpassen. Om de kleur van de links aan te passen, kun je middels de instellingen van onze editor aangeven welke kleur dit moet zijn. Hierbij kun je gebruik maken van een color picker of de door jou gewenste kleurcode zelf in te voeren.

Eenmaal aangepast, dan zal elke link in de mail getoond worden in de door jou aangegeven kleur.

Het kan ook zijn dat je voor een specifiek stukje tekst een andere kleur wilt gebruiken. Dit kun je bijvoorbeeld aanpassen bij een tekstelement. Hiervoor zul je echter een klein beetje HTML moeten toepassen. Onderstaand voorbeeld laat zien hoe dit mogelijk gemaakt kan worden.

Stel we willen dat de kleur van de link blogpost een andere kleur krijgt, dan kun je dit realiseren door in de teksteditor te klikken op Source. Door de HTML aan te passen van het tekstelement, kun je bijvoorbeeld aangeven dat de link een rode kleur moet zijn. De structuur van een link zal er dan als volgt uit komen te zien:

<a href=“url waarnaar de link verwijst” style=“text-decoration: none; color:kleurcode in formaat #xxxxxx”><span style=“color:kleurcode in formaat #xxxxxx”>dit is mijn link</span>&;t;/a>

In ons voorbeeld wordt dit dan:

<a href=www.voorbeeld.com/nl/blog/99-mogelijke-onderwerpen-voor-in-je-nieuwsbrief" style="text-decoration:none; color:#ff0000">&;t;span style="color:$ff0000">blogpost</span<>/a>
Vul hier de kleurcode in die je wilt gebruiken voor een bepaalde link en je bent klaar! Stuur om te kijken of het allemaal goed in uiting komt even een testmail naar jezelf, just to be sure :)