Hoe pas ik een hyperlink aan?

Ik wil de lijn onder de hyperlink-tekst weghalen

Stap 1: Selecteer het tekstelement.
Stap 2: Klik op 'Broncode' en zoek naar de woorden "text-decoration: underline".

Stap 3: Wijzig het woord "underline" in "none".
Stap 4: De lijn onder de hyperlink-tekst is nu verdwenen.

Ik wil de kleur van de hyperlink-tekst aanpassen

Stap 1: Selecteer het tekstelement.
Stap 2: Klik op 'Broncode' en zoek het onderdeel
"color”. Rgb (00, 00, 00) " -> "00, 00, 00"  is als voorbeeld gebruikt. Dit kunnen voor jou andere getallen zijn, afhankelijk van de kleur die jij ziet.

Stap 3: Verander het gedeelte "rgb" (00, 00, 00) " naar "#000000” -> "#000000" is de kleurcode van de gewenste tekstkleur, in dit voorbeeld is dat zwart. Deze kun je gemakkelijk achterhalen door op het palet icoontje rechts bovenaan te klikken:

Stap 4: Wanneer je deze hebt aangepast, is de kleur van de hyperlink-tekst aangepast.

Als het goed is weet je nu hoe je een hyperlink kunt aanpassen :) Mocht je er toch niet uitkomen? Mail dan naar: support@hellodialog.com