E-commerce velden koppelen via de API

Je kan vanuit jouw webshop orders doorschieten naar onze database, dit kan alleen voor klanten die zich in jouw contactenbestand bevinden.

Na het inschieten van orders is het mogelijk om lijsten te maken gebaseerd op deze data. Mogelijkheden hiervan zijn bijvoorbeeld een campagne sturen naar alle contacten die een bepaald product gekocht hebben en/of die een bepaalde tijd geen orders meer geplaatst hebben.

De uitgebreide documentatie van onze API kun je hier vinden.