Mijn nieuwsbrief is klaar, hoe verstuur ik deze?

Versturen kan door te gaan naar Versturen > E-mailcampagne

1. Campagne: geef de campagne een naam (deze is niet te zien voor je ontvangers).
  2. Nieuwsbrief: Selecteer hier de juiste nieuwsbrief.
  3. Segment: Selecteer hier het segment waar je de mailing naar wil sturen.
  4. Afzender: vul hier de naam van de afzender in.
  5. E-mailadres afzender: selecteer het juiste afzend adres. Staan de gene die je wilt er niet tussen? Voeg deze dan eerst toe bij Instellingen >Verzenders.
  6. Datum: Kies tot slot een dag en datum waarop je de e-mail wilt versturen.

Wanneer je op volgende klikt krijg je nog een samenvatting van jouw mailing, lees deze goed door en klik vervolgens op inplannen.