Wat betekenen al die clicks bij de resultaten?

Wanneer je de resultaten bekijkt, zul je zien dat we 3 soorten clicks bijhouden;

• Unique clicks zijn het aantal unieke clicks op de mailing. Als hetzelfde contact de mail meerdere keren opent telt dat als in totaal één open.
  • Click-to-openrate (CTO) wordt berekend op het aantal unieke clicks t.o.v. aantal opens.
  • Click-through-rate (CTR) wordt berekend op het aantal unieke clicks t.o.v. aantal verstuurde emails.