Hoe importeer ik multi-select velden?

CreĆ«er hiervoor eerst het multi-select veld met daarin de verschillende waarden voor het veld via Contacten > Velden

Let hierbij op dat je voor elke waarde een nieuwe kolom aanmaakt met daarin de aangegeven waarde.

Heb je bijvoorbeeld een veld aangemaakt in je account met 3 verschillende waarden, lukt het niet om ze te koppelen met elkaar.

Bij het importeren wijs je namelijk per waarde een kolom aan zodat deze aan het eind met elkaar worden gekoppeld. Daarom moet in het Excel- of .csv bestand voor elke waarde een aparte kolom zijn ingericht.

Wanneer je het bestand importeert, zullen de velden automatisch herkend worden met daarbij elk hun specifiek opgegeven waarde.