Kan ik een klantenbestand importeren zonder headers?

Jazeker! Middels stap 1 bij het importeren van je bestand krijg je de keuze om aan te geven of je bestand als volgt is opgebouwd:

• Eerste rij bevat veldnamen: De veldnamen (zoals naam, voornaam, e-mailadres) zijn aanwezig in de eerste rij van je bestand.
  • Eerste rij is eerste contact: De eerste rij van je bestand bevat meteen de data die je wilt importeren (zoals John, Doe, johndoe@mailthis.com)