Ik krijg een melding dat mijn e-mail niet verstuurd kan worden, hoe kan dit?

Ik krijg een melding dat mijn e-mail niet verstuurd kan worden, hoe kan dit?

Als er instellingen niet in orde zijn wordt daar een melding van gegeven;

• Het onderwerp is niet ingevuld; Rechts boven staat een knop met twee tandwieltjes als je daarop klikt kun je een onderwerp voor de nieuwsbrief opgeven.
  • De pre header is niet ingevuld; De pre-header is het bovenste element van de nieuwsbrief, en bestaat uit een pre-header tekst en een tekst die de link vormt naar de online versie.
  • Een footer ontbreekt in de nieuwsbrief; De footer is het onderste element van de nieuwsbrief en bevat contactgegevens, een afmeldlink en een link om de voorkeuren te wijzigen. De inhoud van de footer is wettelijk verplicht in elke marketing e-mail, en mag daarom niet ontbreken.
  • Je hebt niet voldoende credits; Voordat je een mail kan versturen moet je voldoende credits hebben, 1 credit per geadresseerde. Als je niet voldoende credits hebt kun je rechts boven extra credits aanschaffen.