Hoe maak ik mijn eigen footer?

Standaard plaatst Hellodialog jouw adresgegevens boven de afmeld- en profiel wijzigen link in de footer. Het kan natuurlijk zijn dat je dit anders wilt hebben. Hoe je dat doet? Lees het hier!

Onderaan elke nieuwsbrief dient er een footer te staan waarbij de lezer de mogelijkheid wordt geboden om zich af te melden voor de nieuwsbrief. Dit is wettelijk verplicht. Je kunt in de editor heel gemakkelijk de footer onderaan je nieuwsbrief slepen. Wanneer je dit gedaan hebt, zie je waarschijnlijk op de bovenste regel de adresgegevens van jouw bedrijf, en op de onderste regel de profiel wijzigen en afmeldlink.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je graag andere adresgegevens wilt tonen of dat je liever een andere opmaak hiervoor wilt gebruiken.

Wat je dan kunt doen is het volgende:

Selecteer de footer en kies rechts bij 'stijl' voor 'geen adres'. Zoals je kunt zien heb je nu alleen nog maar de profiel wijzigen en afmeldlink zichtbaar ( deze moeten ook zichtbaar blijven ivm de bovengenoemde verplichting). Om nu je eigen ontwerp footer te gebruiken, sleep je een tekstvak boven de twee linkjes en maak je vervolgens de footer tekst op zoals jij dat graag wilt.