RSS in jouw mailing

Een RSS feed kan worden gebruikt om automatisch de inhoud van een nieuwsbrief te genereren met behulp van één of meerdere RSS feeds. Hierdoor kun je relevante en up-to-date inhoud delen met je abonnees zonder dat je dit elke keer handmatig moet doen.

Het is mogelijk om in de editor een RSS feed aan te roepen voor gebruik in jouw mailing. Dit kun je makkelijk doen in vijf stappen:
  1. Open een kant-en-klaar template of een blanco template in de e-maileditor
  2. Sleep de RSS button in de verticale functiebalk naar het template toe tot dat het template blauw oplicht
  3. Als je de RSS button loslaat, krijg je de standaard de melding 'Missing/Invalid RSS URL'
  4. Plaats de RSS feed link
  5. De nieuwste content uit de RSS feed verschijnt direct in nieuwsbrief weergave in jouw template
  6. Het is ook mogelijk om je RSS feed te tweaken, zodat je zelf kunt aangeven hoe de feed in de mailing moet worden weergegeven.