Ik heb lezers op verschillende segmenten staan. Wat gebeurt er als men zich uitschrijft voor één segment?

Ik heb lezers op verschillende segmenten staan. Wat gebeurt er als men zich uitschrijft voor één segment?

Wanneer een gebruiker zich afmeld voor je mailings, dan betekent het dat deze persoon ook uitgeschreven wordt uit je database. Dit is ook het geval wanneer iemand in meerdere segmenten voor komt.

De segmenten in onze applicatie zijn bedoeld voor de gebruiker en niet voor de contacten. Als je twee soorten nieuwsbrieven/mailcampagnes gaat versturen en je wilt contacten de mogelijkheid geven daar zelf tussen te kiezen raden we aan om gebruik te maken van twee verzendlijsten. Contacten kunnen dan kiezen voor welke verzendlijst ze zich afmelden.