Is het mogelijk om een bijlage mee te sturen met mijn mailing?

Is het mogelijk om een bijlage mee te sturen met mijn mailing?

Het toevoegen van bijlagen is niet mogelijk. We raden je aan om hiervoor gebruik te maken van een CTA - zoals een knop - en hier een URL aan te hangen welke verwijst naar het bestand. Het bestand zul je echter zelf moeten hosten op je server of via een service zoals WeTransfer.