Hoe kan ik iemand opnieuw toevoegen die zich reeds heeft afgemeld?

Hoe kan ik iemand opnieuw toevoegen die zich reeds heeft afgemeld?

Om misbruik te voorkomen zijn onze gebruikers niet in staat zelf contacten terug te plaatsen. Als er voor de lijst een aanmeldformulier beschikbaar is, bijvoorbeeld op jouw website, dan kan diegene zichzelf opnieuw aanmelden. In andere gevallen vragen we je om contact op te nemen met Customer Support.